Ik ben Annet Koerhuis, de initiatiefnemer van SuperStekjes.
Na mijn studie ben ik in Heerlen, Zuid-Limburg, gaan wonen. Dat is alweer 18 jaar geleden!
Omdat ik gek ben op lekker eten, borrelen, reizen, wandelen en nieuwe plekken ontdekken, kom ik overal in Limburg. Ik ga er vaak op uit met mijn partner of met vrienden om me te laten verrassen, te proeven en te genieten. Van noord tot zuid en regelmatig ook over de grens.

Als marketing- en communicatieadviseur voor ondernemers in de horeca en het toerisme, hoor ik ook vaak over nieuwe plannen nog voordat een zaak opengaat. Die nieuwtjes neem ik zeker mee in mijn zoektocht naar SuperStekjes.

Limburg staat bekend als de provincie van levensgenieters. En bijna iedereen heeft wel eens een weekendje Maastricht gedaan. Maar er zijn ook heel veel kleine dorpjes, buitenwijken en natuurgebieden waar superleuke stekjes te vinden zijn. Als je ze maar weet!

Ik ben Superstekjes gestart omdat ik het belangrijk vind een gevarieerder beeld van Limburg te laten zien dan alleen vlaai, bruine kroegjes en klassiek ingerichte restaurants. Limburg is zo veel meer dan dat!
Er zijn zeker de afgelopen jaren meer en meer vernieuwende ondernemers gekomen, die anders durven te zijn, mensen echt verrassen en soms een beetje uitdagen. Plekken waar je soms een beetje naar moet zoeken en die (nog) niet door de massa zijn ontdekt.
Laat dus die centrale plekken eens links liggen en geniet van een ander, frisser en nieuwer Limburg!

 

Veel plezier bij een van deze Superstekjes!

Annet

 

p.s. 1: O, trouwens: ken jij of heb jij een Superstekje? Stuur me dan een tip en ik kom kijken.
Als ik het ook echt een Superstek vind, besteed ik er graag aandacht aan.

p.s. 2: Ben je zelf horecaondernemer en wil je hulp bij het ontwikkelen van een nieuw concept? Kijk dan even op mijn Running Fish website en neem contact op.